Sunday, October 30, 2011

Magnus "Ryggen" Grinde


En mann vi stiller store forventninger til mot sesongen 2012 er Magnus Grinde. Tilnavnet "Ryggen" gis dels fordi han har lagets bredeste rygg, samt at mange av lagets mindre kjøresterke ryttere har brukt nevnte rygg som vindskydd på mang en intern konkurranse. Som feltets powerhouse er det mange som forventer Grinde som en eksplosiv og avslutningssterk rytter, men etter å ha returnert til østlandet, og sondert terrenget, har Grinde besluttet at hans lodd i sykkellivet er å bli en allrounder med en finish. Som en av de sterke menn med politisk makt i sykkellaget ønsker han å profilere laget gjennom å delta i ritt, men det må ikke forstås som et PR-stunt. Det ryktes om at en rulle er plassert på hedersplassen i stuen, og nye hjul skal komplementere rittriggen.
Den sindige ingeniøren kan tidvis fremstå som en tilbakelent og lite oppfarende person (jmf bildet), men til våren vil han trykke på knappen. Ullern-gutten har skumle hensikter, og mange meritterte og blaserte ryttere burde se over skulderen om de ønsker å beholde en beskyttet rolle i lagets hierarki. Den omskolerte spurteren er på jakt etter triumfer!

Hellig grunn. Magnus kan avsløre at også han er en romantiker, som ikke kun følger med på puls og egen progresjon. "Dannelsesreisen til Belgia var åndelig næring for min videre satsing!, avslører Grinde til Redacteur Skjeggestad under fortrolige omstendigheter.

No comments:

Post a Comment