Thursday, November 3, 2011

CX på Fornebu

Gårsdagens treningsøkt var helt grei. Dette er en oppfrodring til Veloklubbens medlemmer om å skaffe CX, skal prøve å skaffe til veie noen gode tilbud. Vi har en prima rute, alle skal få være med. Til å begynne med godtar vi MTB-nisser i følget.

Kisse er foreløpig ikke helt venn med sykkelen sin, men regner med at det kommer seg.
Cross out som de sier i uniten!

6 comments:

  1. Det der ekke Kisse. Skaffe til veie noen gode tilbud høres fantastisk ut. Jeg er ute etter gode tilbud på CX. CX er en allsidig type sykkel som jeg har lyst på.

    ReplyDelete
  2. kan du ikke bygge om den du har ? En osivenn av sjur skaffet seg en brukt cx til 2500 så om en bruker litt tid på terrengsykkel eller syklingensverden skal det være mulig med en god deal

    ReplyDelete
  3. Til tross for at CX ser artig ut holder jeg meg heller til MTB hvor jeg får mer tekniske utfordringer.

    ReplyDelete
  4. MadDawg: Får vi dealen med unaas er alt du trenger: billig ramme fra unaas og mine gamle lite brukte cx dekk, ny styretape og nytt wiresett, så kaster vi din gamle ramme, dine gamle wire, dekk og styretape og vips har du CX. Da trenger du derimot ny ræser... Får vi dealen med unaas kan dette også gjøres billig... olegeorg: man banner ikke i kirken selv om man synes banning er tøft!

    ReplyDelete
  5. Ny racer står jo på plakaten om ikke altfor lenge, så det høres i utgangspunktet bra ut. Men kaste min gamle ramme...? Ramma holder jo stand år etter år etter år, ingen dårlig ramme vil jeg si.

    Hva er unaas?

    ReplyDelete
  6. Hver gang jeg ser noen på MTB får jeg latterkrampe, det ser så idiotisk ut. Med mindre de kjører ned en slalåmbakke da, men det er en helt annen sport.

    ReplyDelete